Reacties van onze klanten

En twijfel je hier aan? Ervaar het zelf.

Ik ben al jaren gebruiker van de diensten van WP Helden en ik ben uitermate tevreden met hun support. Vroeger toen ik mijn website elders had was het altijd een drama. Bellen ging niet en een antwoord bleeft soms wel 3 dagen uit staan en dan nog… Super tevreden, goeie gasten (en dames) daar.

Dennis Goosens

5/5

De beste investering die ik ooit gedaan heb. Ik kan gewoon weer bezig zijn met mijn klanten en dat heeft geresulteerd in simpelweg meer omzet. Ik krijg al mijn werk praktisch binnen via mijn website en Google. Dit jaar ga ik mijn 2e website starten, uiteraard bij WP Helden.

Harry de Jonge

5/5

Laat ook jouw reactie achter

Samen kom je verder ook wij kunnen daarbij hulp gebruiken.

Wij beweren al jaren het de beste diensten tegen de scherpste tarieven te bieden zonder hierin concessies te doen in onze dienstverlening.

Ben je al klant bij ons en wil je jouw ervaring met ons delen? Dat stellen wij onwijs op prijs.

Vul gewoon het formuliertje even in.

Laat hieronder je reactie achter. We plaatsen je e-mailadres niet en je naam en/of foto alleen als je toestemming geeft.

Mogen we je naam plaatsen bij je naam?
Mogen we je profielfoto plaatsen bij je review?

Toen ik net voor mezelf begon had ik snel een website nodig. Niet teveel poespas en ik had ook niet zoveel geld om te investeren op dat moment. Gestart met het kleinste pakket en na een half jaar overgestapt naar een groter pakket.  Dat ging probleemloos. Erg professioneel en snel.

Sylvester Ruyter

5/5

Super tevreden met het eindresultaat. Het koste me wel wat tijd om de site te vullen maar dat ligt meer aan mezelf want het vullen van de pagina’s en dergelijke is heel eenvoudig.

Sander Noten

5/5

Ontvang gratis handige tips en aanbiedingen en doe er je voordeel mee.

Bevestig je aanmelding a.u.b.

Je hebt nu een mailtje van ons ontvangen met een bevestigingslink daarin, zo hoort dat volgens de privacywet nu eenmaal.

Controleer ook je spam folder als je het mailtje niet direct ziet staan in je inbox.