Onze (niet zo) KLEINE LETTERTJES

Geen addertjes onder het gras, daar houden wij ook niet van. Hieronder vind je de belangrijkste dingen om te weten uit onze overeenkomst en algemene voorwaarden. Mocht je evengoed nog vragen hebben stel ze dan gerust.

Dat kan. Alleen waarom zo je? Bij onze pakketten zit een gratis domeinnaam bij je hostingpakket. Maar mocht je dat perse willen dan kan dat. Houdt er dan wel rekening mee dat je zelf moet zorgdragen dat het domein uitkomt op onze server waar je website gehost wordt. 

Kort, Nee. Iets langer antwoord: dat is mogelijk wanneer je bij ons geen onderhoudspakkket (meer) afneemt. Je kunt dus wel altijd met jouw spullen op elk moment overstappen zonder data verlies. Daarbij vervalt wel je SLA ofwel onderhoudsovereenkomst en alle licenties van de componenten verwerkt in je website. Nog steeds geen probleem want je kunt dus gerust verder alleen dien je dan wel zelf zorg te dragen voor het onderhoud, backups en licenties. Je zit dus niet vast aan ons, en dat is, vinden wij, een prettig idee.

Ja, dat kan. Het zijn immers websites gebouwd in WordPress. Je kunt zelfs bij ons terecht voor maatwerk dus alles daarin is mogelijk en bespreekbaar.

Nee. En om een hele goede redenen.

  • De prijzen die wij rekenen voor de licenties en het onderhoud van deze websites zijn zo scherp dat we geen gezeur willen over plugins die mogelijk problemen veroorzaken. 
  • Wij kunnen en willen geen discussies voeren wanneer er iets niet goed is. Wij zorgen er voor dat alles altijd werkt. Zodra iemand zelf gaat knutselen aan de techniek dan kunnen wij de werking niet garanderen.
  • Je kiest ook voor een pakket met vaste onderdelen om mee te werken en daar zijn de prijzen ook naar. Wil je maatwerk neem dan contact op met ons.
  • Mocht je perse willen werken met een specifieke plugin dan kan je contact met ons opnemen en kunnen we overstappen op een andere, uitgebreidere versie.

Onbeperkt.

De beperking van het aantal pagina’s foto’s en bestanden die je op je website plaatst hangt samen met je hostingpakket. Dat geld ook voor je e-mail, dat is ook een onderdeel van de opslag van je hostingpakket. Wij maken het niet vaak mee dat het hostingpakket wat je geleverd krijgt bij je website te kort is. Mocht dit toch zo zijn dan kunnen we deze voor een paar tientjes per jaar meer vergroten. 

Ja. Maar wij raden den ten zeerste af. Gebruik YouTube of Vimeo als videostreaming dienst. Het is gratis, goed voor je Google resultaten en kost je geen opslagruimte van je hostingpakket.

Ja. Je kunt naast je website pakket upgraden door een webshop pakket aan te schaffen. Het zijn 2 aparte abonnementen maar het blijft binnen 1 website. Wil je een losse webshop neem dan contact met ons op.

Natuurlijk doen wij er alles aan zodat jij je abonnement bij ons niet opzegt en geloof me daar is ook geen reden toe. Maar mocht dit toch gebeuren dan kan je ons gewoon een mailtje sturen met daarin je opzegging of via je eigen klantenpaneel. 

Je kunt ook een kopie van je site maken en deze daarna onderbrengen bij een nieuwe partij. Zonder verlies van data. Je zult wel zelf moeten zorgdragen voor je eigen onderhoud en licenties van onderdelen die dit behoeven.

Wij leveren je website op binnen 24 uur waarna je er mee aan de slag kunt.

Voor het inrichten van je site krijg je alle toegang tot onze University waar je een aantal introductie video’s vind die je stap-voor-stap uitleggen wat je moet doen.  Onze telefonische support is gericht op het oplossen van acute problemen. Vragen over de werking van het systeem kan je stellen via e-mail of ons supportsysteem dan ontvang je meestal een persoonlijke video uitleg.

Tuurlijk, dat kan. Bijna iedere hostingpartij biedt een WordPress installatie via een simpele klik. Maar beschik je ook over de juiste plugins en licenties? Ben je sterk technisch onderlegt zodat je problemen kunt oplossen qua programmeren als het er op aan komt? Het antwoord daarop is 99% van de keren ‘nee’. Wij nemen juist die lastige zaken voor je uit handen en begeleiden jou met het inrichten en opbouwen van jouw site. Daarbij komt dat je waarschijnlijk goedkoper uit bent wanneer je via ons je licentie aanschaft als wanneer je dit zelf doet.

Ja. Wij loodsen je stap-voor-stap door het inrichten van je site heen en daar kan je altijd op terugvallen. Je kunt simpelweg beginnen met het opbouwen via bestaande templates. Maar je kunt ook iedere keer een stapje verder uitbouwen door je eigen blokken en templates te maken, te bewaren en te gebruiken. Het is dus net hoe ver je daarin wilt gaan. Bekijk anders eerst een video van ons hoe het werkt dan krijg je een idee er bij.

Ontvang gratis handige tips en aanbiedingen en doe er je voordeel mee.

Bevestig je aanmelding a.u.b.

Je hebt nu een mailtje van ons ontvangen met een bevestigingslink daarin, zo hoort dat volgens de privacywet nu eenmaal.

Controleer ook je spam folder als je het mailtje niet direct ziet staan in je inbox.