WordPress op lichtsnelheid Site Speed Test Results

Google PageSpeed Insights 100% score

Even normaal… dat is niet normaal meer…

Ben je een hieperdepiep blogbericht aan het schrijven over hoe verschrikkelijk snel en optimaal je website is… kom je er tijdens het schrijven achter dat je niet 97% scoort maar 100% bij Google PageSpeed Insights…. 

En dat bewijst wel hoe snel onze websites zijn en dat we weten wat optimaliseren is.

En voor onze mobiele versie/weergave een 99% score wat ook superdepuper is… Meteen maar even bij de andere grote speed test websites gechecked. Lees gerust verder.

A-SCORE VAN 99% BIJ GTmetrix 😲

Sorry… maar daar worden wij behoorlijk vrolijk van… Ja, ik snap dat ik ondertussen allerlei superlatieven heb gebruikt. Maar ken je dat gevoel dat je gewoon een dikke 10 scoort tijdens je studie en dat die ook perfect getimed is. Zo voelt deze ook. GTmetrix is niet de scheutigste met  het geven van goede scores. Daar moet echt alles voor kloppen.

En ik hoor de azijnpissers al. ‘Als ik het test is de performance grade 95%!’ Jep, we hebben wat toegevoegd en aangepast en dat gaat ten koste van de snelheid maar komt ten goede aan onze klanten en bezoekers. En 95% is al über goed. We dagen iedereen uit om dat ook met een site van omvang te presteren, succes alvast.

En daar houd het niet op.

Pingdom Speed Test 97% score

Ja, goedemiddag zeg… dat is ook super.

Wij gaan nog even door tot we ook de 100% hitten bij Pingdom maar het toont een belangrijk punt aan. Wij weten wat site speed optimalisatie inhoud en wat er voor nodig is.

Je hebt er wel wat voor nodig en het hangt echt wel samen met bepaalde keuzes. En daar kan je ons uiteraard voor inschakelen.

Op naar de volgende testrondes.

Ontvang gratis handige tips en aanbiedingen en doe er je voordeel mee.

Bevestig je aanmelding a.u.b.

Je hebt nu een mailtje van ons ontvangen met een bevestigingslink daarin, zo hoort dat volgens de privacywet nu eenmaal.

Controleer ook je spam folder als je het mailtje niet direct ziet staan in je inbox.